Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crisis in Magisch Nederland
#1
Beste spelers,

Zoals jullie hebben gemerkt doen de spreuken het niet meer. Dit heeft grote gevolgen voor Magisch Nederland. Zelfs zulke grote gevolgen dat Minister-president Merdue een toespraak heeft gegeven en het Crisisprotocol in werking is gegaan.
De crisis is zo'n groot ding dat het een eigen pagina heeft gekregen op de website (https://projectmlarp.nl/magisch-nederlan...ie-crisis/) en dezelfde tekst is ook te vinden op het forum onder Spelwereld.

Nu lijkt het de spelleiding leuk als jullie er ook iets mee doen of als jullie dit verwerken in je persoonlijke achtergrond. Dan gaat deze crisis namelijk pas echt leven.

Heb je nu een leuk idee over wat er met je personange is gebeurd of wil je er graag iets mee doen, maar weet je niet helemaal wat? Dan kun je natuurlijk zoals altijd contact opnemen met de spelleiders via spelleiding.projectm@gmail.com
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Forum

© 2017 Project M. All Rights Reserved.!

Academie der Toverkunsten en Project M zijn op geen manier verbonden met J.K. Rowling, Scholastic Books of Bloomsbury Publishing of Warner Bros. Er is geen bedoeling om gebruik te maken van het recht op personages, namen of foto’s. Academie der Toverkunsten is een evenement dat gaat over tovenaars en heksen, het is geen Harry Potter evenement. We vinden de Harry Potter verhalen wel gaaf en als jij dat ook vind, kom dan vooral meedoen

              Quick Links

              User Links