Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nieuw informatieboek
#1
De spanning in Magisch Nederland is te snijden en dit heeft voor een ommekeer in de magie gezorgd. Oftewel:

Er is een nieuw informatieboek!

Deze versie heeft een spiksplinter nieuwe logo voor de Academie der Toverkunsten, het curriculum is hier en daar wat aangepast, sommige studies maken minder gebruik van spreuken, maar bovenal: spreuken hebben vanaf nu een vaste incantatie en een bepaalde energie die het kost. Nu hoef je niet bang te zijn dat je te weinig energie hebt om magie te kunnen doen, want na 30 minuten weinig magie te gebruiken kun je er weer met de volle bak ertegenaan.

Komt het zien, komt het zien en bekijk wat er voor jou is veranderd op www.projectmlarp.nl/informatieboek!

Mochten er vragen zijn, dan kun je deze natuurlijk gerust stellen.
Reply
#2
Vraagje!
Er staat dat je je niet meer kunt concentreren als je schade krijgt, en als je daarna nog een keer schade krijgt, dat je dan buiten bewustzijn raakt. Ook staat er dat niet-magische LARP wapens 1 schade doen. Betekent dit effectief dat iedereen bij 2 schade al bewusteloos is?
"Ik accepteer mijn angsten, maar weiger om ze nog langer de baas over mij te laten zijn. Vanaf nu ben ik weer de baas in mijn hoofd!" - Elizabeth Roseboom, AdT 3 (2020)
Reply
#3
Dat heb je goed begrepen!
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Forum

© 2017 Project M. All Rights Reserved.!

Academie der Toverkunsten en Project M zijn op geen manier verbonden met J.K. Rowling, Scholastic Books of Bloomsbury Publishing of Warner Bros. Er is geen bedoeling om gebruik te maken van het recht op personages, namen of foto’s. Academie der Toverkunsten is een evenement dat gaat over tovenaars en heksen, het is geen Harry Potter evenement. We vinden de Harry Potter verhalen wel gaaf en als jij dat ook vind, kom dan vooral meedoen

              Quick Links

              User Links