Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Het Diner en Expeditie 2
#1
Komt het zien! Komt het zien! Er staan weer evenementen op de planning!


Op 11 mei is het mogelijk om aan tafel te schuiven bij een aantal invloedrijke mensen tijdens Het Diner. Dit is op de prachtige locatie van De Kabouterhut (dezelfde locatie als het gala van vorig jaar) en inclusief diner en drinken. De spelersprijs is €40, en de NPC-prijs is €30,-.

Op 2 juni van 10:00-17:00 is het tijd om te kijken hoe diep je kan graven tijdens Expeditie 2. We verzamelen op de parkeerplaats in Nunspeet (8071 PA) en daarna trekken we het bos in.
Dit is een openbare expeditie, wat inhoudt dat iedereen kan komen om mee te doen. Dit is inclusief lunch en kost €7,50 voor spelers en €2,50 voor NPC's.

De inschrijvingen zullen tijdelijk worden geopend op de ALV. Daarna zullen ze weer open gaan op 11 april om 20:00 op de website (https://projectmlarp.nl/meedoen/inschrijven/)

Let op dat je deelnemersplaats pas is gereserveerd als je het inschrijvingsgeld hebt overgemaakt.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Forum

© 2017 Project M. All Rights Reserved.!

Academie der Toverkunsten en Project M zijn op geen manier verbonden met J.K. Rowling, Scholastic Books of Bloomsbury Publishing of Warner Bros. Er is geen bedoeling om gebruik te maken van het recht op personages, namen of foto’s. Academie der Toverkunsten is een evenement dat gaat over tovenaars en heksen, het is geen Harry Potter evenement. We vinden de Harry Potter verhalen wel gaaf en als jij dat ook vind, kom dan vooral meedoen

              Quick Links

              User Links