Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
De kranten van Magisch Nederland
#1
Beste heksen en tovenaars,

Academie der Toverkunsten 3 is al over 3 maanden (en een beetje). Het spelleidersteam is druk enthousiast aan het werk en we willen dit enthousiasme graag met jullie delen.

Vanaf vandaag zijn de kranten van Magisch Nederland weer artikelen aan het publiceren. Deze zullen met enige regelmaat op het forum verschijnen en zullen te maken hebben met iets wat is gebeurd, wat kan gaan gebeuren of de wereld waarin Academie der Toverkunsten 3 zich afspeelt. Het beste hieraan is dat deze nieuwsberichten allemaal IC zijn en dat je er als jouw personage dus op kan reageren via het forum en/of tijdens het evenement.

Heb je er al zin in? Dan heb je geluk want het eerste krantenbericht is zojuist online gezet.

Enthousiaste groeten,
De spelleiding

PS. We zouden erg blij worden als je jouw achtergrond naar spelleiding.projectm@gmail.com kan opsturen, mocht je dat nog niet hebben gedaan.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Forum

© 2017 Project M. All Rights Reserved.!

Academie der Toverkunsten en Project M zijn op geen manier verbonden met J.K. Rowling, Scholastic Books of Bloomsbury Publishing of Warner Bros. Er is geen bedoeling om gebruik te maken van het recht op personages, namen of foto’s. Academie der Toverkunsten is een evenement dat gaat over tovenaars en heksen, het is geen Harry Potter evenement. We vinden de Harry Potter verhalen wel gaaf en als jij dat ook vind, kom dan vooral meedoen

              Quick Links

              User Links