Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inwijdingsopdrachten
#1
Academie der Toverkunsten 3 komt langzaam dichterbij en alle spelersplekken zijn al gevuld. 

Er staan dit keer ongeveer 32 eerstejaars te popelen om hun inwijding tot de Academie te kunnen beginnen en hopelijk af te kunnen ronden. Wie bij welke Afdeling komt is iets wat voor velen wordt gezien als een beslissende eerste stap en dat doet de spanning alleen maar stijgen.

Om te kijken waar iedereen op de beste plek is doen we ook dit jaar weer een oproep aan de Afdelingen om hun onderdeel zelf te verzinnen. Hiervoor mogen ideeën uit het verleden natuurlijk worden hergebruikt. Dit jaar willen we er wel iets meer vaart achter zetten, dus 15 minuten in totaal is het maximum.

We hopen jullie enthousiaste plannen te mogen ontvangen.

Groeten van de Spelleiding
Reply
#2
Ter verduidelijking: Het zijn 4 groepen van 8 eerstejaars
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Forum

© 2017 Project M. All Rights Reserved.!

Academie der Toverkunsten en Project M zijn op geen manier verbonden met J.K. Rowling, Scholastic Books of Bloomsbury Publishing of Warner Bros. Er is geen bedoeling om gebruik te maken van het recht op personages, namen of foto’s. Academie der Toverkunsten is een evenement dat gaat over tovenaars en heksen, het is geen Harry Potter evenement. We vinden de Harry Potter verhalen wel gaaf en als jij dat ook vind, kom dan vooral meedoen

              Quick Links

              User Links