Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ALV 24 juni
#1
Op deze ledenvergadering kan jij als lid je stem laten horen over belangrijke zaken. Op 24 juni bij Scouting Nifterlake (Stationsweg 63 te Breukelen). Vanaf 12:30 is er een inloop, zodat 13:00 de vergadering kan worden gestart.
Na de vergadering is er mogelijkheid om nog even gezellig OC na te praten en zal de inschrijving voor Academie der Toverkunsten 2 worden geopend.

Wat er in ieder geval wordt besproken tijdens de vergadering:
  • Beleidsplan. Voor dit beleidsplan horen we graag wat jouw ideeën zijn met de vereniging Vul daarom de ledenenquête in via deze link: https://goo.gl/forms/dqpNHuVarOvNJ5ND2
  • Financieel overzicht.
  • Begroting van volgend jaar
  • Aanstellen van een nieuwe penningmeester en vice-voorzitter. Als je dit wel ziet zitten kun je je opgeven door een mail te sturen (secretaris.projectm@gmail.com) of door het bestuur persoonlijk even aan te spreken.
De voorlopige officiële uitnodiging zal 3 juni worden verstuurd.

Wil je dat er iets anders ook wordt besproken, dan kun je dat natuurlijk laten weten en dan zal het op de agenda komen.

Mocht je nu niet kunnen komen, maar toch je stem willen laten horen? Dan kun je iemand machtigen. Deze persoon kan dan voor jou stemmen. Ieder lid kan door maximaal één iemand worden gemachtigd, met uitzondering van het bestuur. De leden van het bestuur hebben geen limiet op het aantal machtigingen. Als je het bestuur wilt machtigen kun je een mail sturen naar secretaris.projectm@gmail.com met eventueel jouw wensen.
Reply
#2
Vandaag is de laatste dag om te laten horen wat je vind van de vereniging. Wat gaat er goed en wat kan er beter? Waar zie jij Project M over 5 jaar? Laat het ons weten via deze link: https://goo.gl/forms/dqpNHuVarOvNJ5ND2
Reply
#3
De voorlopige agenda is verstuurd naar alle leden.

Wil jij je nog aanmelden voor het bestuur, dan kan dat nog tot 9 juni. Heb je andere op- of aanmerkingen, dan kun je die ook nog opsturen tot 9 juni.

We zien jullie 24 juni!
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Forum

© 2017 Project M. All Rights Reserved.!

Academie der Toverkunsten en Project M zijn op geen manier verbonden met J.K. Rowling, Scholastic Books of Bloomsbury Publishing of Warner Bros. Er is geen bedoeling om gebruik te maken van het recht op personages, namen of foto’s. Academie der Toverkunsten is een evenement dat gaat over tovenaars en heksen, het is geen Harry Potter evenement. We vinden de Harry Potter verhalen wel gaaf en als jij dat ook vind, kom dan vooral meedoen

              Quick Links

              User Links