Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Introductie-expeditie
#1
Op 1 juli wordt de eerste introductie-expeditie gehouden. Dit is het moment om vrienden, kennissen en/of familie de wonderlijke wereld van de Academie der Toverkunsten.

Verzamelen is op de parkeerplaats in Nunspeet (8071 PA) om 10:00, waar we om 17:00 uur weer terug zijn. De expeditie zal in het aangrenzende bos zijn. Dit alles is inclusief lunch, snacks en drinken.

Er zijn maar 15 plaatsen voor spelers, dus wees er snel bij als 13 mei de inschrijving opent. De inschrijving is pas afgerond als €5,- is betaald. De link naar de inschrijvingen zal hier worden geplaatst en op de website en facebookpagina.
Reply
#2
Op de WhatsApp ging het gerucht dat leden die al mee hebben gedaan aan het hoofdevenement zouden kunnen monsteren tijdens de introductie-expeditie. Klopt dat en zo ja, speel je dan je eigen IC-karakter of krijg je een rol toebedeeld?
Reply
#3
Spelers kunnen helaas niet komen monsteren tijdens de introductie-expeditie
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Forum

© 2017 Project M. All Rights Reserved.!

Academie der Toverkunsten en Project M zijn op geen manier verbonden met J.K. Rowling, Scholastic Books of Bloomsbury Publishing of Warner Bros. Er is geen bedoeling om gebruik te maken van het recht op personages, namen of foto’s. Academie der Toverkunsten is een evenement dat gaat over tovenaars en heksen, het is geen Harry Potter evenement. We vinden de Harry Potter verhalen wel gaaf en als jij dat ook vind, kom dan vooral meedoen

              Quick Links

              User Links