Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 september inschrijving Academie der Toverkunsten 2 open
#1
Beste tovenaars en tovenaressen,

Op 2 september zullen de inschrijvingen voor Academie der Toverkunsten 2 openen! Dit wordt gelanceerd op de website om 18:00 (http://www.projectmlarp.nl/inschrijven). De voorinschrijving is tot en met 31 december 2018.

Leg je warme mantel maar klaar, want Academie der Toverkunsten 2 is op 8 tot en met 10 februari in Scoutcentrum Het Kruithuis in Delft. 

Wil je naast een mantel nog een toverstok en toverstokhouder? Dat kan, want het is mogelijk om deze te huren. Ze zullen speciaal worden gemaakt door onze eigen kostuum&propcommissie, dus uniek is het sowieso! Wanneer je dit wilt, of iets anders van onze merchandise, dan kun je dit makkelijk aangegeven op het inschrijfformulier. Zo zie jij er super uit én help je de vereniging. 

Dit keer is er plaats voor 50 spelers en 15 NPC's. Hierna is het nog mogelijk om op de reservelijst te komen. Om je plaats te reserveren moet je zijn ingeschreven via het formulier en hebben betaald. 
De prijs voor een speler bij de voorinschrijving is €75,- en na de voorinschrijving is dit €85,-. Voor NPC's (alleen op uitnodiging) is de voorinschrijvingsprijs €45,- en daarna €55,-. Daarnaast zijn de lidmaatschapskosten €10,-.
Wanneer je volledig bent ingeschreven zul je een berichtje krijgen ter bevestiging. 

Voor alle magiërs die op de expeditie aanwezig zijn zal er een mogelijkheid zijn op na afloop in te schrijven voor Academie der Toverkunsten 2.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Forum

© 2017 Project M. All Rights Reserved.!

Academie der Toverkunsten en Project M zijn op geen manier verbonden met J.K. Rowling, Scholastic Books of Bloomsbury Publishing of Warner Bros. Er is geen bedoeling om gebruik te maken van het recht op personages, namen of foto’s. Academie der Toverkunsten is een evenement dat gaat over tovenaars en heksen, het is geen Harry Potter evenement. We vinden de Harry Potter verhalen wel gaaf en als jij dat ook vind, kom dan vooral meedoen

              Quick Links

              User Links