Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inschrijving Academie der Toverkunsten 2
#1
De inschrijvingen zijn geopend!

Leg je warme mantel klaar, want Academie der Toverkunsten 2 is op 15 tot en met 17 februari in Scoutcentrum Het Kruithuis in Delft.
Beleef een weekend vol magie op de enige echte Academie der Toverkunsten. Volg de studie alchemie, combatisme, elementalisme, genezing, kruidenkunde, ritualisme en zoölogie. Verdien punten voor jouw afdeling. Ontdek de geheimen en beleef een avontuur.

Op 2 september zullen de inschrijvingen voor Academie der Toverkunsten 2 openen! Inschrijven kan via: www.projectmlarp.nl/meedoen/inschrijven. De voorinschrijving is tot en met 31 december 2018.

Dit keer is er plaats voor 50 spelers en 15 NPC's. Wanneer dat vol is is het nog mogelijk om op de reservelijst te komen. Om je plaats te reserveren moet je zijn ingeschreven via het formulier en hebben betaald.
De prijs voor een speler bij de voorinschrijving is €75,- en na de voorinschrijving is dit €85,-. Voor NPC's (alleen op uitnodiging) is de voorinschrijvingsprijs €45,- en daarna €55,-. Daarnaast zijn de lidmaatschapskosten €10,-.
Reply
#2
We zijn vier maanden van het hoofdevenement verwijdert, dus is dit een mooi moment voor een kleine statusupdate over hoe vol we zitten

Spelers: 33%
NPC's: 29%

en nog minder dan 2 maanden voordat de voorinschrijvingen sluiten!
Reply
#3
De voorinschrijving wordt 31 december gesloten! Vanaf 1 januari betaal je als speler dus €95 in totaal en als NPC €65,-. Heb je jouw inschrijving nog niet afgerond? Maak dan nog snel gebruik van de korting!

Spelers: 66%
NPC's: 48%
Reply
#4
Met toch wel een beetje trots moet ik melden dat de alle plaats nu is bezet: we zitten vol!
Je kan je nog inschrijven als speler, maar dan kom je op de wachtlijst. Als je op de wachtlijst staat krijg je het te horen wanneer er een plekje vrijkomt, zodat je toch kunt meedoen. Mocht er geen plek meer zijn en komen, dan krijg je achteraf natuurlijk je geld terug.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

About Forum

© 2017 Project M. All Rights Reserved.!

Academie der Toverkunsten en Project M zijn op geen manier verbonden met J.K. Rowling, Scholastic Books of Bloomsbury Publishing of Warner Bros. Er is geen bedoeling om gebruik te maken van het recht op personages, namen of foto’s. Academie der Toverkunsten is een evenement dat gaat over tovenaars en heksen, het is geen Harry Potter evenement. We vinden de Harry Potter verhalen wel gaaf en als jij dat ook vind, kom dan vooral meedoen

              Quick Links

              User Links